Luxe lunch

Zin in een uitgebreide lunch bij het beste dat Zwolle te bieden heeft? Brass Boer Thuis, Coperto Restobar, Waanders in de Broeren en het Wijnhuis.

Je begint met een Zwolse Mosterdsoep bij het prachtige Waanders in de Broeren. Deze boekhandel in een middeleeuwse kerk is een beroemde trekpleister. Als je binnenstapt weet je meteen waarom. Vervolgens ga je het hoofdgerecht eten bij Coperto Restobar voor een fantastische culinaire beleving óf bij Brass Boer THUIS, dé bistro-brasserie waar je lekker kunt eten en drinken. Dit is de gezelligste plek om heerlijk te brassen. Als afsluiter ga je dan bij het Wijnhuis een heerlijk dessert eten met een lekker dessertwijntje of koffie/thee na.

Je start de luxe lunch in een middeleeuwse kerk.
Een lunch met een fantastische culinaire beleving.

Dieetwensen? Geen probleem, geef het aan bij je boeking dan kunnen de restaurants er rekening mee houden. Qua drankjes kun je kiezen uit koffie/thee, bier, fris en huiswijn. Andere of meer drankjes zijn mogelijk en dienen ter plekke afgerekend te worden.

Dinsdag t/m zondag
12:00 uur: Zwolsche mosterd-soep met oude Heileuver kaas geserveerd met Desem brood van de Zwolsche Stadsbakker en Zwolsche aioli + 1 drankje bij Waanders in de Broeren

13:00 uur: Hoofdgerecht keuze uit: VEGA: Paddenstoelenrisotto, groene kruiden en Remeker kaas
VIS: Snoekbaars van het houtvuur, gelakt met appelstroop, katenspek, saus van riesling en pijpjeskruid
VLEES: Boereneend met zoete aardappel en gelakt met eendenjus en sinaasappel + 1 drankje bij Brass Boer Thuis

Let op: vanaf 27 januari is het hoofdgerecht bij Brass Boer Thuis op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Alle andere data worden verzorgt door Coperto Restobar

14:00 uur: Dessert, een klassieke Creme Brulee + 1 dessertwijntje óf koffie/thee na bij het Wijnhuis

Prijs 55 euro p.p.

Incl. lunch, 3 drankjes en BTW
Te boeken vanaf 2 januari 2020