Smaakroute

Hou jij van winkelen, door een stad wandelen en lekker eten en drinken? Dan is de Smaakroute iets voor jou! Deze route brengt je langs de lekkerste winkeltjes van Zwolle.

Je wordt enthousiast ontvangen door de winkeliers zelf en krijgt uiteraard overal wat te proeven. Bovendien wordt je getrakteerd op het interessante verhaal van de winkel en haar producten.

Koffie, thee en Librije’s Winkel met heerlijke delicatessen. ..
…via Italiaanse lekkernijen en een goed glas wijn.

Je gaat naar ’t Konkeltje voor de lekkerste koffie en thee van Zwolle! Ze hebben maar liefst 25 soorten koffie en 150 soorten thee. In Librije’s Winkel, dat in hetzelfde pand zit als De Librije, wordt een breed scala aan pure en culinaire producten aangeboden, alle met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd. Piccolini laat je Italiaanse specialiteiten proeven op een monumentale plek naast de Sassenpoort. Je eindigt je Smaakroute bij Henri Bloem om de lekkerste wijnen met hoge prijs-kwaliteitsverhouding te proeven.

Dinsdag t/m zaterdag
10:00-12:30 uur / 12:30-15:00 uur / 15:00-17:00 uur
Niet te boeken op zaterdagochtend en in de periode van 21 t/m 26 december en Nieuwjaarsdag

Prijs 10 euro p.p.

Incl. route, alle versnaperingen, BTW en allerlei mooie aanbiedingen en kortingen.

Librije’s Winkel is gesloten op 15 en 16 december en hebben vakantie van 21 december t/m 10 januari en van 16 t/m 24 februari. In deze periode neemt de winkel ‘Jager en Boer’ het over van Librije’s Winkel. Met hun biologische vlees- en wildproducten zijn zij een fantastische vervanger.